"Їм не вистачило клепки в голові": Дружина Усика розповіла, що російські окупанти вкрали з їхнього будинку під Києвом

Російські окупанти, які на початку повномасштабного вторгнення в Україні зайняли будинок українського чемпіона Олександра Усика у Ворзелі, вкрали у сім'ї боксера бойлер. Після вигнання армії РФ та повернення на Батьківщину спортсмен та його дружина вирішили дати притулок там одній із сімей, яка постраждала агресорів, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю порталу Чемпіон розповіла дружина об'єднаного чемпіона Катерина Усик. За її словами, окупанти також намагалися вкрасти генератор, проте просто не змогли його запустити і вирішили, що він зламався та не працює.

"Будинок у Ворзелі – це окрема історія. Цей будинок перетерпів орків! І це, звісно, значно погіршило його стан. З нашого будинку орки вкрали бойлер. Генератор лишився дивом – орки його витягнули, але їм не вистачило клепки в голові його ввімкнути. Подумали, що він зламаний і лишили, коли бігли звідти. Зараз там живе українська родина з маленькою дитиною, яка через війну втратила своє житло – в їхню багатоповерхівку в Ірпені влучив снаряд. Голова родини спочатку займався відновленням нашого будинку, а потім ми з Санею надали його родині можливість поки пожити там. Нещодавно провідала їх", – повідомила Катерина.

Раніше сам Усик висловив розчарування через реакцію багатьох людей у світі, які думають, що війна в Україні – це вигадка та гра. Він також критикував Захід за недостатню допомогу нашій країні. Олександр різко виступив проти допуску РФ до Олімпійських ігор 2024 року, чим розлютив російських вболівальників. Крім того, об'єднаний чемпіон категорично висловився про українську мову.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...