"Їм по трохи. Зранку ніколи не хочу їсти": 73-річна модель поділилась секретом стрункості (фото)

73-річна фотомодель Галина Герасимова важить 52 кг. Це для неї ідеальна вага, передають Патріоти України.

"Можна було б ще на 2 кілограми поправитись, але чомусь не вдається. Завжди була стрункою, з тонкою талією. Найбільша моя вага - 65 кілограмів", - розповіла Галина Герасимова.

Галина Іванівна зізналась, що дієт не дотримується, проте ніколи багато не їсть. "Їм по трохи. Зранку ніколи не хочу їсти. Снідати можу о 10-11-й. Це зазвичай чашка чаю з бутербродом. Солодке не люблю, а так споживаю все підряд – фрукти, овочі, рибу. Звісно, вечеряю, але маленькими порціями. Це не навмисно, просто так звикла. Себе не обмежую – можу з'їсти булочку, чи печиво. Головне не переїдати. Якщо сильно наїмся, то почувають некомфортно".

Жінка постійно перебуває в русі, любить ходити пішки. "Потрібно себе тримати в тонусі. Взимку, коли є сніг, люблю походити на лижах на присадибній ділянці. Весною і літом завжди чимось займаюсь біля дому - облаштувала клумби, доглядаю за квітами. Коли онуки були меншими, завжди їх організовувала. То ми басейн копали, то виходили на природу, катались на човні. Покійний чоловік теж любив таке дозвілля, в усьому мені допомагав", - поділилась фотомодель. Галина Герасимова розпочала кар'єру моделі в 69 років. Знімається в кліпах, для реклам, її запрошують на зйомки телепередач.


Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...