"Їм пох*й!": Дівчатка-підлітки влаштували "шоу" на кладовищі (відео 16+)

Школярки курили та нецензурно лаялися на могилах, спираючись на хрести.

У мережі з'явилося відео, на якому дві дівчинки-підлітка влаштували на кладовищі цинічне шоу з нецезурною лайкою. Ролик опублікували в Facebook Київ Оперативний, припустивши, що молоде покоління вважає подібне покоління нормальним, передають Патріоти України.

На кадрах одна з дівчат міркує: "Я не розумію, чому якщо я зроблю ось так (при цьому вона сперлася на могильний хрест – Ред.), – це вважається наругою, ну їй-Богу. Їм пох*й взагалі, що я тут роблю".

Після цього говорити почала друга дівчина, закуривши біля іншої могили і спершись на огорожу. "Ось він, помер у 2012 році. Так, Анатолію, вам чи не пох*й, чим ми тут займаємося? Мені здається, йому абсолютно по*бати", – висловилася вона.

Пост тут же зібрав безліч обурених коментарів. "Йому по.... й, а ось родичам не дуже, м'яко кажучи. Я просто в легкому шоці, малі ще не знають життя. Бог їм суддя'", "Даремно вони так! Покійники таких забирають. Хотіла б я поспостерігати за ними, скільки вони ще проживуть. Прости Господи", – написали користувачі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...