"Їм свинячий жир із зеленню": Американець вперше спробував українські сало та борщ (відео)

Американець, який вперше спробував справжнє українське сало та борщ, поділився своїми враженнями з підписниками. Блогер sз Лос-Анджелеса з популярного YouTube-проекту “Geography Now” відвідав Україну та вперше скуштував сало, передають Патріоти України.

Під час відвідин Львова він відкрив для себе українську кухню, яка його здивувала та фактично повністю співпала з його гастрономічними смаками. Перш ніж скуштувати сало, блогер заявив своїй аудиторії, що збирається зʼїсти “свинячий жир із зеленню”.

Американець сказав, що обожнює “жирну-прежирну солону їжу”, і тому сало йому вкрай сподобалося. Також мандрівник спробував український борщ і сказав, шо "це неймовірно".

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...