Іменинник виявився сином "серйозної людини": Як учасників "кадирівської туси" під Києвом накрила СБУ (відео)

Під Києвом розгорівся новий скандал. Навіть після двох років повномасштабної війни в Україні досі знаходяться унікуми і палкі поціновувачі усього російського. Підлітки влаштували тусу, серед ночі вигукували: “Ахмат - сила” і стріляли у повітря з пістолета. До хлопців вже завітала СБУ та провела профілактичну бесіду. Усі подробиці скандалу з фанатами Кадирова і що за відомий родич стоїть за одним із них - дивіться в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Як підлітки відгуляли день народження

Київські пабліки поширили відео як під Києвом з розмахом хлопець відсвяткував своє повноліття. Відсвяткував гарно, не посперечаєшся, бо від обурення тепер гуде і вся крана.

СБУ вже всіх знайшла

І можливо б ця історія так би не розкрутилася, але ж “герої” з відео вирішили свої "понти" показати на увесь інстаграм. Сторінка так званого "Гери", а саме тут виклалося це відео, вже заблокована, ну це й не дивно. Туса кажуть, відбувалися в з 24 на 25 лютого, й звісно стріляли вже у комендантську годину. Ну а шо, російські танки з під Києва вигнали, то тепер можна тусити, але є нюанс, якщо немає совісті, то є СБУ, яке допоможе її пробудити, адже правоохоронці вже знайшли усіх учасників шабашу і добряче за них взялися. До вашої уваги щиросердне вибачення від іменника.

Що відомо про тусовщиків

В СБУ розповіли, що на тусовці загалом було шестеро хлопців, від 17 до 21 року. В будинку, де відбулися гуляння правоохоронці вилучили і телефон, де було це цікаве відео, і зброю, з якої стріляли поціновувачі російських гасел.

За цим фактом правоохоронці провели невідкладні комплексні заходи, у результаті яких затримано автора антиукраїнського відео. Під час обшуків у його помешканні в Києві виявлено мобільний телефон, на який він записував ворожі гасла. Також в оселі молодика знайдено та вилучено зброю, з якої здійснювали постріли під час вечірки. Наразі фігуранту планують повідомити про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності. Зловмисникам загрожує до 7 років тюрми.

Чиїм сином виявився іменинник

Але згодом виплив ще один цікавий момент про іменинника. Є інформація, що іменинника звати Герман Давид Борисович і він - син відомого бізнесмена, директора підприємства з виготовлення зброї "Шмайсер" Бориса Германа, звинуваченого раніше в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка у 2018-му році. Тож власне і не дивно звідки такі замашки і зброя у Германа молодшого.

Джерело: ТСН.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...