Ймовірно, відмовиться від проведення літургії: Онуфрія таємно госпіталізували з COVID-19

Митрополит Онуфрій проходив тест на коронавірус анонімно та під чужим іменем.

Онуфрій міг заразитися від Вадима Новинського. Фото: УНІАН.

Очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія таємно госпіталізували з коронавірусом. Про це повідомляє Релігійна правда з посиланням на джерела у Києво-Печерській лаврі, передають Патріоти України.

Крім того, коронавірус виявили у митрополита УПЦ МП Антонія, який ще ввечері закликав парафіян прийти за благодатним вогнем у храм, а також у ректора духовної семінарії при лаврі Сильвестра. Проте останній сам повідомив про діагноз, попросивши вибачення у всіх, кого заразив.

За інформацією видання, Онуфрій та Антоній проходили тест на коронавірус анонімно та під чужим іменем. «Швидше за все, митрополит Онуфрій не проводитиме Великодню літургію, оскільки для нього наразі найважливішим питанням залишається власне здоров’я, а не репутації церкви», – пояснив співрозмовник. Зазначається, що інфікований коронавірусом митрополит Антоній з’явився у програмі «Свобода Савіка Шустера». Він залишив клініку на цей час та поїхав до Києво-Печерської лаври, щоб взяти участь в прямому ефірі.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...