Ймовірного вбивцю вже затримали: На адмінкордоні з Кримом знайшли задушеним військового ЗСУ

Працівники Каланчацького відділення поліції підозрюють у скоєнні злочину 25-річного військовослужбовця, який заступив на чергування разом із потерпілим.

Увечері 1 жовтня в одному з сіл Каланчацького району Херсонської області, неподалік від адмінкордону з анексованим Росією Кримом, було виявлено на посту тіло 26-річного військовослужбовця зі слідами від задушення, інформують Патріоти України.

Як повідомляється на офіційному сайті обласного управління Національної поліції, попередня причина смерті – механічна асфіксія. Остаточну причину загибелі має встановити судово-медична експертиза.

Працівники Каланчацького відділення поліції підозрюють у скоєнні злочину 25-річного військовослужбовця, який заступив на чергування разом із потерпілим. Попередньо встановлено, що між двома чоловіками виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин, внаслідок чого 25-річний чоловік задушив 26-річного колегу.

Військовий затриманий. Зловмисник відмовляється назвати точну причину того, що призвело до вбивства. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Проводяться необхідні слідчі дії.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...