"Імпортозаміщення" себе не виправдало? У РФ сидр місцевого виробництва вбив багато людей

У Російській Федерації від отруєння померло багато людей. Як з'ясувалося, всі вони пили напій "Містер сидр", який купили в магазинах "Територія пива". Сидр постачали від бізнесмена з Красноглинського району Самарської області. Лише в одному Димитровграді Ульяновської області померли дев'ять осіб, всього на території регіону було зареєстровано отруєння 22 людей. Про це повідомляє ТАСС в Telegram, передають Патріоти України.

Пізніше губернатор Ульяновської області Олексій Русскіх повідомив, що в регіоні кількість померлих від отруєння сидром збільшилася до 16 осіб. Варто зазначити, що в РФ перші люди, які отруїлися, звернулися за допомогою 3-5 червня. Постраждалих госпіталізували з діагнозами "отруєння невстановленою речовиною".

Двоє постражавших в Удмуртії - жінка і юнак, знаходяться в критичному стані. Крім того, дві жінки померли в Новокуйбишевську Самарської області. Розпочато справу за ч. 3 ст. 238 Кримінального кодексу Росії (надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, спричинили з необережності смерть двох чи більше осіб). Бізнесмена, який постачав сидр, затримали. На підприємстві, яке робило напій, проводилися слідчі дії.

В Ульяновській області вилучили 6 тисяч літрів сидру. Напій відправлять на експертизу. У Росспоживнагляді закликали не пити напій цієї марки до закінчення розслідування. У Димитровграді напій перестали продавати.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...