Інакше можна дуже пошкодувати: У Китаї людям до 50 кг сьогодні заборонено виходити на вулицю (відео)

Сьогодні, 3 вересня, у китайській провінції Чжецзян загрожує потужний тайфун внаслідок тропічного шторму Хайкуй. Про це з посиланням на метеорологів повідомляє видання BBC, передають Патріоти України.

Сила вітру за останні кілька днів у цих регіонах сягала 200 км/год. Також відомо, що в Китаї ввели заборону виходити на вулицю людям вагою до 50 кг, адже стихія збиває місцевих жителів з ніг.

Сила вітру за останні два дні у цих регіонах сягала 200 км/год. Через негоду лише у Гонконгу відомо про щонайменше 75 людей, які отримали травми різного ступеню.

ЗМІ також зазначають, що відомо про одного загиблого у Китаї, та ще одного на Філіппінах, куди теж дістався «Саола». Там евакуйовано сотні тисяч людей.

Крім того, внаслідок тайфуну у південній провінції Китаю Гуандун стався зсув ґрунту. Найсильніше негода лютує у Гонконгу та інших південних прибережних регіонах. Пошкоджено десятки будинків, закрито магазини та різні установи, зупинено весь транспорт.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...