"Інакше, що ми будемо їсти?": Мер Івано-Франківська дозволив садити картоплю під час карантину

На думку Руслана Марцінківа, "город – це не громадське місце".

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що карантинні заходи, введені через епідемію коронавірусу, не поширюються на сезонні роботи на власному городі, повідомляють Патріоти України.

"Мене дуже часто запитують, чи можна їхати в село та садити картоплю. Хочу сказати, що не тільки можна, але й потрібно їхати в село та садити картоплю. Відверто скажу, що ми будемо їсти, якщо не посадимо картоплю та город", – сказав він під час онлайн-брифінгу.

На думку Марцінківа, "город – це не громадське місце", тому карантинні обмеження на вихід на вулицю на нього не поширюються. "Копаємо город та садімо картоплю – і все в нас буде добре", – додав очільник Івано-Франківська.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...