Інакше Степанов -70 не дасть: Україна отримає від США холодильники для зберігання вакцини Pfizer

Після доправлення препарату до країни призначення, вакцину у вантажівці-рефрижераторі мають доставити на "морозильну ферму", де вона може зберігатися до півроку за температури -70°С.

США забезпечать Україну холодильниками для зберігання вакцини Pfizer та допоможуть з організацією системи транспортування препарату. Про це розповіла тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін, повідомляють Патріоти України.

"Нещодавно ми вирішили допомогти Україні організувати систему транспортування для розподілу вакцини Pfizer, яка потребує дуже низьких температур. Тож ми допомагаємо з холодильниками та транспортуванням, а також слідкуємо за тим, щоб після прибуття вакцини на місце, вона залишалася в безпеці", – сказала вона.

Квін зазначила, що це дозволить Україні опинитися серед перших країн, які отримають вакцину проти коронавірусу за ініціативою COVAX.

Довідка: Вакцина Pfizer має зберігатися за температури -70°С, а її транспортування відбувається за системою "холодного ланцюга". Після доправлення препарату до країни призначення, вакцину у вантажівці-рефрижераторі мають доставити на "морозильну ферму", де вона може зберігатися до півроку за температури -70°С. Після цього препарат розкладають у пакети з сухим льодом та розподіляють між центрами вакцинації.

Джерело: UA:Суспільне

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...