Інфекцію підхопила вже в пологовому: Рідні померлої в Івано-Франківську від Covid-19 породіллі зробили заяву

На коронавірус зараз перевірять усіх лікарів, які контактували з померлою. А обласний пологовий взагалі можуть закрити на карантин.

Рідні померлої від коронавірусу в Івано-Франківську 37-річної породіллі переконані, що вона підхопила хворобу вже в пологовому. Кажуть, у Польщі вона була задовго до пандемії, а в медзакладі її ніхто не провідував, повідомляють Патріоти України.

"Із Польщі повернулася задовго до пандемії - ще в листопаді, тож звідти хворобу привезти не могла. Коли лежала в пологовому, ніхто її не провідував, тож не приніс вірусу. 100%, що вона заразилася там, у лікарні. Більше варіантів я не розглядаю. Лікар нам неофіційно сказав, що там вірус ходить вже 2 місяці", - каже сестра Оксана Стасевич.

Медики наголошують, що жінка не розповіла про відвідини Польщі, коли потрапила до лікарні. Начебто зізналася, аж коли в неї з'явилися температура і кашель. Вочевидь, як ускладнення блискавично розвинулася пневмонія. Вона народила здорову дівчинку, але наступного дня після пологів померла. Швидкий тест їй робили кілька днів тому, і спершу він показав негативний результат.

На коронавірус зараз перевірять усіх лікарів, які контактували з померлою. А обласний пологовий взагалі можуть закрити на карантин, заявив головний державний санітарний лікар області. У дівчинки, яку народила жінка, також взяли аналізи на коронавірус. Результати мають бути сьогодні.

Джерело: ТСН.ua

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...