Інколи доводиться "штрафувати" самих себе: Скількох безбілетників за день мають спіймати столичні контролери

Контролери столичного громадського транспорту мають штрафувати щонайменше двох безбілетників за зміну. Про це свідчать документи, які публікує об’єднання «Пасажири Києва», передають Патріоти України.

Офіційно Київпастранс не визнає існування плану штрафування безбілетників, про що йдеться в одному з оприлюднених документів.

Водночас активісти звертають увагу: інший документ із підписом директора з транспорту Київпастрансу Сергія Литвинова цій інформації суперечить.

Згідно з додатком, контролер має оштрафувати щонайменше двох безбілетників за одну зміну. Інакше не отримає місячну премію. «Оскільки цей план не завжди можна виконати через те, що культура оплати досить висока, як кажуть нам контролери, то вони вимушені штрафувати самі себе (викуповувати за власний кошт квитанції), щоб мати можливість отримати премію», – йдеться в повідомленні «Пасажирів Києва».

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...