Інопланетяни подали новий знак людству: З космосу надійшли дивні радіосигнали

Сферичний радіотелескоп з апертурою в п'ятсот метрів (FAST), найбільший в світі радіотелескоп з одного тарілкою, розташований в китайській провінції Гуйчжоу, виявив новий тривалий радіосигнал (FRB), який зазвичай триває всього кілька мілісекунд, інформують Патріоти України.

Відкриття, недавно опубліковане в Astrophysical Journal Letters, було зроблено міжнародною групою вчених, в тому числі Чжу Вейвеєм і Лі Ді з Національної астрономічної обсерваторії Академії наук Китаю (NAOC).
Використовуючи інноваційний метод пошуку, інтегрований з технологіями штучного інтелекту з глибоким вивченням, вчені виявили новий пакет сигналів, названий FRB сто вісімдесят одна тисяча сто двадцять три, з аналізу даних масивного дрейфового сканування FAST.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...