"Інші їх топлять!": У Херсоні молода мати цинічно розправилася з кошеням (відео)

Чоловік жорстокої дівчини намагався переконати поліцію, нібито тваринка сама винна в тому, що сталося.

У вівторок, 5 травня, в Херсоні 19-річна дівчина викинула з вікна гуртожитку маленьке кошеня, яке загинуло від удару. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, передають Патріоти України.

Свідком жорстокого вбивства тварини стала жінка з дитиною. Вона викликала поліцію. Прибувши на місце, правоохоронці побачили закривавлене тільце.

Власником кошеняти виявився 23-річний чоловік, що проживає в одній з кімнат будинку разом з 19-річною дружиною та малолітньою дитиною. За словами чоловіка, кошеня йшло по підвіконню, не втрималося і впало саме на вулицю. Чоловік намагався його схопити, але не встиг.

Поліції 19-річна мати пояснила: "Кошеня мені не потрібно і взагалі він нам речі погриз. Слухайте, ну яка різниця, що з ним сталося, в іншому районі їх скільки топлять, і що?"

За письмовою заявою свідка Херсонським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України "Жорстоке поводження з тваринами". Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...