"Інші не можуть гуляти по Італії!": Українського шоумена засудили в соцмережах за поїздку до Рима з дружиною

Український ведучий Григорій Решетник вирушив із дружиною Христиною до Італії, чим викликав обурення українців. Він опублікував в Instagram фото та відео, зроблені в Римі та зазначив, що це робоча поїздка, передають Патріоти України.

У коментарях до публікацій Решетник зазнав жорсткої критики. Зокрема, українці цікавилися, як ведучий виїхав за кордон, на що інші фоловери Решетника нагадали, що він є багатодітним батьком. Крім того, його критикували за публікацію кадрів із Рима.

«А як ви виїхали за кордон?», «А вам можна виїжджати?», «Ну чому одним можна вільно перетинати кордон та гуляти по Італії, а іншим ні??», «Не розумію, навіщо це виставляти! Тільки народ дратуєте!!!», «Ми дуже раді за вас Гриша, але ваше відео не зовсім добре в такий час. Поважайте сім'ї військових», — пишуть у Мережі.

Решетник відповів на коментарі: «Я не лише поважаю, а й допомагаю нашим хлопцям і дівчатам, і їхнім сімʼям. А вони дякують і підтримують мене! І щодо цього відео також», — відповів він.

Україну накриє потужний циклон: Синоптикиня розповіла, як і де сильно погіршиться погода

субота, 5 жовтень 2024, 11:48

Вже цими вихідними, 5-6 жовтня, до України прийде циклон з півдня. Він принесе опади, які накриють переважну більшість країни. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. "5-6 жовтня у західних, північних, центральних обл...

Ви будете здивовані! Ці популярні прізвища насправді мають польське походження

субота, 5 жовтень 2024, 11:30

Про це розповів історик Валентин Бендюг, пише Радіо Трек, передають Патріоти України. За його словами, можна дуже легко зрозуміти, що прізвище має польське походження. До речі, сьогодні такі родові імена найчастіше зустрічаються в тих регіонах України...