Інші родичі ще були на кладовищі: Відразу після похорону дідуся загинув його улюблений 25-річний онук (фото)

У Польщі сталась трагедія: у день похорону дідуся трагічно загинув його 25-річний онук, який був дуже близьким із покійним. Очевидці стверджують, що трагедія сталась одна за одною, а деякі рідні навіть не встигли вийти з кладовища. Про це пише wprost.pl, передають Патріоти України.

Трагедія сталась на дорозі DK 59 біля Гіжицька, де автомобіль на швидкості врізався у припарковану машину поліції. За кермом легковика перебував 25-річний чоловік, який із нез'ясованих поки що причин не впорався з керуванням і в'їхав під автомобіль поліцейських. Сила удару була настільки великою, що з легковика випав двигун.

Як з'ясувалося, 25-річний хлопець кількома хвилинами раніше поховав свого дідуся, з яким був дуже близький. Співробітникам міліції вдалося самостійно вибратися з автомобіля, їх госпіталізували у тяжкому стані. 25-річний чоловік загинув на місці аварії.

Точні причини та обставини трагедії з'ясовуються. Справа перебуває на контролі прокуратури. За неофіційною інформацією, розглядається кілька версій: несправність автомобіля, перевищення швидкості або навіть самогубство.

Виявляється, 25-річний хлопець повертався з похорону свого дідуся, з яким був дуже близький. Чоловік дуже побивався через смерть родича. Друг родини розповів, що деякі родичі покійного ще були на кладовищі, коли дізнались про нову трагедію у сім'ї.

"Дивно, деякі люди не встигли повернутися додому після похорону, а тут їм дзвонять і кажуть, що Міхась помер. Він дуже любив дідуся і був йому дуже близький. Дідусь так його любив, що забрав до себе додому, сумно це. Нехай спочивають у вічному спокої", - додав він.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...