Будуть зі свічкою стояти? Рада хоче створити реєстр сексу і отримати дані від всіх українців, мережа вибухнула

Верховній Раді запропонували розглянути проект про створення добровільного державного реєстру "початку інтимних стосунків". Про це в Facebook повідомила член комітету Ради з прав людини Ірина Суслова, передають Патріоти України.

Нардеп скептично поставилася до ідеї створення реєстру "осіб, якіп очали статеве життя" і не назвала ім'я автора пропозиції. Однак пізніше він сам на своїй сторінці в Facebook розкрив подробиці проекту.

Автором виявився адвокат Андрій Хилько, відомий тим, що подавав до суду з вимогою зняти з виборів президента Володимира Зеленського. Також він міг запам'ятатися жителям Києва тим, що намагався в 2017 році підняти скандал навколо урн з педалями. Хилько стверджував, що вони нібито небезпечні для маленьких дітей, яких вони можуть "з'їсти".

У мережі відреагували на ідею Хилька з гумором, місцями дуже гострим по відношенню до автора пропозиції про "реєстр сексу".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...