Інтернет-магазин зіпсував дівчині весілля: Сукня її мрії в реальності виявилася просто смішною (фото)

Мешканка Канади Меган Тейлор, котра готувалася до весілля, побачила в одному з інтернет-магазинів плаття своєї мрії. Мереживний вінчальний наряд з пишною спідницею витонченого силуету підкорив її своєю красою. І ціна, як пише видання Daily Star, була більш, ніж підходяща - близько 78 американських доларів, передають Патріоти України.

23-річна Меган, не вагаючись, зробила замовлення і з нетерпінням чекала його прибуття. Отримавши посилку, вона була шокована: плаття навіть віддалено не було схоже на те, що зображено на фото. Весілля опинилася під загрозою зриву.
Дівчина виклала результат примірки в соцмережі Facebook. «Моє обличчя точно відображає мої почуття... Я була вбита, але в той же час не могла не сміятися... Це було надто кумедно, щоб їм не поділитися», - написала вона. Пост Тейлор став вірусним. А Меган домоглася від магазину повернення грошей.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...