Інтрига в боротьбі за плей-офф відбору на ЧС зберігається: Україна зіграла внічию з командою Боснії і Герцеговини (відео)

Збірна України зіграла внічию з національною командою Боснії і Герцеговини в домашньому матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2022. Поєдинок у Львові завершився з рахунком 1:1, повідомляють Патріоти України.

Господарі забили після свого першого ж моменту у грі. Підсумком класно розіграної комбінації став пас Віктора Циганкова на дальню стійку на Андрія Ярмоленка, який забивав уже майже в порожні ворота.

Після цього команди продовжили радувати гострою грою, але забити до перерви так ніхто і не зміг. У збірної України класні моменти мали Олександр Тимчик та Циганков, а у гостей не забили Сеад Колашинац і Смаїл Превляк.

У дебюті другої половини гри команди знову обмінялися небезпечними моментами. У "синьо-жовтих" другий м'яч могли забивати Тимчик та Роман Яремчук, але обидва не реалізували свої моменти, а у балканців аналогічним чином зіграв Аді Наліч.

Пізніше чудово зіграв Андрія Пятов, який витягнув з-під поперечини непростий удар Едіна Джеко з-за меж карного майданчика. Але на 77-й хвилині і воротар господарів виявився безсилим проти удару Аріеля Ахмедходжича з близької відстані після класної комбінації гостей.

Україна - Боснія і Герцеговина - 1:1

Голи: Ярмоленко, 15; Ахмедходжич, 77.

Україна: Пятов - Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Соболь - Степаненко, Шапаренко (Сидорчук, 72) - Ярмоленко (Зубков, 82), Циганков (Булеца, 82) - Яремчук (Сікан, 72).

Боснія і Герцеговина: Шехіч - Стевановіч, Хаджікадуніч, Ахмедходжіч, Чівіч - Хаджіахметовіч, Наліч (Саріч, 58), Колашинац (Ковачевіч, 90+1) - Гояк (Прцич, 58), Джеко, Превляк (Деміровіч, 82).

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...