Інвестора Еліни Світоліної вигнали з ефіру Setanta Sports під час матчу тенісистки (відео)

У рамках другого матчу Кубка Біллі Джин Кінга Еліна Світоліна переграла Жаклін Крістіан. Поєдинок транслювався на телеканалі Setanta Sports. Одним із гостей був інвестор Світоліної Юрій Сапронов, який також коментував поєдинок українки. На самому початку ефіру Сапронов вибачився за те, що говоритиме російською мовою, адже не може вільно розмовляти українською. Фанати тенісу в коментарях на трансляції YouTube-каналу Setanta Sports розкритикували Сапронова. У підсумку його прибрали з ефіру, передають Патріоти України.

Сапронов у своєму Facebook опублікував пост, у якому розкрив подробиці інциденту. «Отримав подяку. За вагомий внесок протягом 26 років в Український теніс. Сьогодні вночі мене вигнали зі студії каналу Setanta Sports після 1-го сету матчу збірної України проти збірної Румунії на неофіційному командному чемпіонаті світу з тенісу Кубок Біллі Джин Кінг.

Грала Еліна Світоліна та Жаклін Крістіан.

Ввічливо вигнаний. Матч транслював ТВ канал Setanta (це сотні тисяч телеглядачів за передплатою 70 гривень на місяць) і безкоштовно в ютубі.

Там його дивилося 2 400 осіб. У ютубі був чат, із нікнеймами.

Я порахував: 15−20 осіб підняли хай у чаті ютуба за те, що я коментую не українською мовою. Я на початку трансляції та під час її ходу ТРИЖДИ пояснив своєю поки що не дуже хорошою українською мовою, але розгорнуто, чому буду коментувати російською.

Після першого сету надійшов дзвінок від власників Сетанти редактору програми із вказівкою зняти мене з ефіру.

У тенісі я давно. З 1998 року. Думаю, мені є чим пишатися. Є що розповісти, показати, поділитися досвідом і знаннями з людьми Безкоштовно, природно.

Якщо дуже коротко, то :

  1. У Харкові за свої гроші я побудував 24 тенісних корти.
  2. За мої гроші в Харкові було проведено 5 матчів збірної України в Кубку Федерації та один матч Кубка Девіса.
  3. За мої гроші збірна України провела матчі КФ у Болгарії, Австралії, Аргентині, Італії.
  4. За мої гроші (я відповідав у країні з 2006 по 2011 роки за жіночий теніс) збірна України з 35 місця у світовому рейтингу піднялася на 6. Досі цей результат не повторений жодною збірною України в жодному виді спорту в командних видах спорту.
  5. У моїй приватній спортивній школі 17 років тренується понад 100 дітей.
  6. Еліна Світоліна.

Коли їй було 13 років я уклав з нею (з Еліною Світоліною — прим.) 7-ми річний спонсорський контакт, і вона переїхала з Одеси тренуватися до Харкова. Потім ми продовжили з нею контракт ще на 5 років. На мій погляд є чим пишатися. Це не бізнес. Це меценатство. Все перераховане вище коштувало мені понад 10 мільйонів доларів США.

Мене ПОКЛИКАЛИ коментувати ТЕННІС. Ви МЕНЕ ПОКЛИКАЛИ, не я Вас. Я не державний службовець і не депутат. На даний час харківський волонтер з першого дня активної фази війни з рашистами. З 24 лютого 2022 року по теперішній час я в Харкові. Я не розумію, Вам, Сетанта, потрібен був я, Юрій Сапронов зі своєю тенісною історією (вище), досвідом чи щось, як з’ясувалося інше?".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...