Його 3 роки тримали в підвалі: В Україні розкрито резонансне викрадення голови "Нафтогазвидобування"

СБУ розкрила викрадення топ-менеджера газовидобувної компанії "Нафтогазвидобування" у 2012 році. Наразі він є народним депутатом України 9 скликання. Як повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, замовив викрадення колишній бізнес-партнер потерпілого, який був нардепом кількох скликань та очолював Міністерство транспорту та зв’язку, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що у 2012 році був викрадений Олег Семінський. Він три роки провів у неволі. За цей час його систематично катували та вимагали виплатити замовнику злочину неіснуючий борг у 200 мільйонів доларів США, додали у ОГП.

Як раніше повідомлялося, підозрюваним є колишній нардеп і міністр Микола Рудьковський. Водночас зазначимо, що правоохороні органи імена зловмисників не розкривали. В інтерв'юСемінський розповів про конфлікт з Рудьковським, викрадення й катування, які тривали кілька років.

Додамо, що у межах провадження повідомлено про підозру 5 особам, причетним до вказаних злочинів за ст.ст.127 (катування), 146 (викрадення людини) та 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Наразі тривають обшуки за місцями проживання та офісів фігурантів злочину.

Відзначимо, що в 2019 році в Росії до двох років колонії загального режиму засудили колишнього нардепа та ексміністра транспорту і зв'язку Миколу Рудьковського, звинуваченого в нападі на посольство РФ в Києві в червні 2014 року.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...