Його батьків убив коронавірус: Підліток, який кинувся з київського моста, помер у лікарні (прощальне відео)

У вівторок, близько шостої години ранку, в київській лікарні помер 15-річний Денис Родіков, який напередодні кинувся з мосту в столиці. Про це пише "Київ Медіа", передають Патріоти України.

Опубліковано його передсмертне відеозвернення. Про саму спробу самогубства повідомлялося напередодні. Після цього юнака госпіталізували, але спроби лікарів врятувати його не мали успіху.

Пізніше стало відомо, що Денис – син багатодітної подружньої пари Володимира і Діани Родікових, які в другій половині березня померли від COVID-19.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...