"Його голова лежала на сидінні": Жінка підняла кришку унітазу і побачила... величезного пітона (відео)

Британка Лора Трантер виявила в своєму домі величезного пітона, який розташувалася в туалеті. Жінка не відразу повірила своїм очам. Про це пише New York Post, передають Патріоти України.

Інцидент стався вранці. Жінка зайшла до ванної кімнати і підняла кришку унітазу, звідки на неї дивився півтораметровий непроханий гість. "Його голова лежала на сидінні", - каже британка.

Жінка вибігла з туалету і зачинила двері. Переконавшись в тому, що їй не здалося, британка викликала місцеву службу порятунку рептилій. Рятувальники приїхали і витягли змію з унітазу, хоча зробити це було непросто. Через свій розмір пітон застряг в отворі, і щоб його дістати співробітникам служби довелося вилити мильний розчин. Як величезній змії вдалося проникнути до каналізації, невідомо.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.