Його ім'я не розсекречують навіть після смерті: У Києві попрощалися із легендарним снайпером-розвідником

На війні з російськими загарбниками загинув спецпризначенець, снайпер-розвідник і Народний герой України з позивним Тенгрі. Його справжнє ім'я досі не розсекречують. Про загибель воїна повідомили його побратими та волонтери. На сторінці батальйону "Січ" подякували герою за 8 років спільної боротьби, передають Патріоти України.

Наголосили, що внесок Тенгрі буде оцінений на Небесах. За цю втрату дадуть гідну відплату нашим ворогам. Попрощались із спецпризначенцем в Михайлівському соборі у Києві.

Дивіться відео з церемонії прощання:

Людина-Легенда

Волонтерка Наталія Воронкова назвала Тенгрі людиною-легендою російсько-української війни з 2014 року. За її словами, це був снайпер-розвідник із найбільшою кількістю вдало виконаних складних та надзвичайно ризикованих завдань.

Воронкова зазначила, що Тенгрі на фронті знали всі підрозділи, а керівники спецоперацій часто особисто радилися з ним. "Найкращі воїни фронту пишалися дружбою з цим Велетнем. Людина-Скала, небагатослівний та частіше мовчазний, кожне його слово було "на вагу золота", – написала волонтерка.

Вона розповіла, що Тенгрі загинув під час виконання бойового завдання, отримавши смертельні поранення. Також волонтерка наголосила, що спецпризначенець гідний звання Героя України. Вона сподівається, що керівництво нашої країни відзначить його цією нагородою.

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...