Його історія зворушила всю Україну: Військовий, який втратив ноги на війні, але освідчився коханій, став татом (відео)

25-річний український військовий Сергій Копищик, який втратив ноги на війні, проте не зламався та одружився з коханою, нещодавно став батьком. Так їхнє велике кохання отримало маленьке продовження, передають Патріоти України.

Тепер Сергій, його дружина Світлана та маленький Марко разом долають труднощі, які виникають на їхньому шляху.

Молода сімʼя проживає у селі на Волині, їхній дитині вже виповнилося два місяці. Важкі травми не заважають захиснику повноцінно виконувати роль батька – на протезах та з милицями в руках він гуляє з дружиною та сином, а також намагається самотужки робити все, що він робив до поранення.

Сергій каже, що треба йти до своєї мети, як би сильно оточуючі не сумнівалися в успіху, й демонструє це своїм прикладом. Він хотів вийти з пологового будинку своїми ногами, а не на візку, і зрештою досяг цього.

Чоловік просить не жаліти людей з такими пораненнями як у нього, не уникати їх та не відводити погляд. "Для чого мені казати "одужуй", я що, хворий чи що? "Тримайся" – я і так тримаюсь", – каже воїн.

Його дружина притримується такої самої думки – каже, вона постійно заохочувала чоловіка зробити або принести щось самотужки, аби він тренувався ходити на протезах та пробував свої сили.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...