"Його любили і педагоги, і здобувачі освіти": Унаслідок удару РФ по Одесі загинув освітянин Олександр Березний

Під час ракетної атаки російських окупаційних сил в Одесі 15 березня загинув освітянин Олександр Березний. Чоловік працював на посаді заступника директора з господарської частини в одному з позашкільних закладів освіти. Про втрату колишнього співробітника повідомили у Березівському вищому професійному училищі "Одеська політехніка". Олександр був майстром виробничого навчання з водіння, передають Патріоти України.

У колективі чоловіка згадують як кваліфікованого фахівця і надійного працівника, який завжди ставився до своєї роботи з відповідальністю.

"Березівське ВПУ Одеської політехніки сколихнула чорна звістка – трагічно загинув під час чергового ворожого обстрілу наш колишній співробітник, колега, шанована і добра людина Березний Олександр Зосимович. Майстер виробничого навчання з водіння Березний О. З. користувався заслуженим авторитетом серед співробітників нашого закладу освіти. Його любили і педагоги, і здобувачі освіти. Він завжди щедро ділився своїми знаннями, щиро ділився добротою свого серця", — йдеться у дописі Вʼячеслава Вірича.

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...

Далекобійників не перевірятимуть? У Держприкордонслужбі розповіли про перетин кордону водіями

понеділок, 20 травень 2024, 11:50

Протести далекобійників, які частково перекривали трасу Київ-Одеса у суботу, 18 травня, могли стати причиною зміни рішення про сувору перевірку водіїв при перетині кордону. Звичайно, це лише припущення, але вчора, 19 травня, речник ДПСУ Андрій Демченко...