Його любили мільйони: Помер легенда електронної музики (фото, відео)

Помер легенда електронної музики: страждав від важкої хвороби

Саймеон Кокс, який був піонером електронної музики і одним із засновників гурту Silver Apples, помер 8 вересня у віці 82 років у Фэрхоупі, штат Алабама, передають Патріоти України.

Причина смерті - фіброз легенів, від якого музикант страждав останні роки. Про смерть легендарного музиканта, який виступав на одній сцені з Джимі Хендріксом.

Його гурт Silver Apples був найбільш відомий своїми піснями "Lovefingers", "Anthem" і "You And I".

Саймеон Кокс народився в Теннессі в 1938 році і виріс в Новому Орлеані. Silver Apples був заснований Коксом і барабанщиком Денні Тейлором в кінці 1960-х років. Перший альбом гурту вийшов в 1968 році, для його запису Кокс зібрав власний музичний інструмент.

Кокс також працював репортером на телебаченні в Мобілі, штат Алабама, в 1970-х і 80-х роках. Шанувальники музики вшанували пам'ять Коксу після його смерті. Один з них в мережі написав, що Кокс випередив свій час.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...