Його любили мільйони: Помер зірка фільмів Доктор Хто і Суддя Дредд

Шотландський актор останнім часом багато хворів. Він помер на 84 році життя. Йому часто діставалися ролі лиходіїв, хоча він був дуже доброю людиною, передають Патріоти України.

Акор Моріс Роевз помер у 83 роки. Колеги згадують його як талановитого характерного актора і найдобрішу людину. За свою кар'єру він знявся в сотні фільмах і серіалах.

Дружина Роевза Ванесса розповіла, що останнім часом він хворів. Вона не повідомила, про яку хворобу йдеться. Роевз народився в 1937 році. Він закінчив Королівську шотландську академію музики і драми із золотою медаллю.

Моріс влаштувався в театр Citizens в якості помічника режисера і займався там всім, навіть мив підлогу. В результаті, він отримав невеликі ролі.

Роевз прокинувся знаменитим після того, коли в театрі зіграв Лоренцо у Венеціанському купці. Агенти Disney, побачивши актора на сцені, відразу запропонували йому роль у фільмі Боротьба принца Донегала.

Всього Моріс зіграв майже в ста фільмах і серіалах, в основному, йому діставалися ролі лиходіїв. Так, у його фільмографії стрічки Доктор Хто, Улісс, Суддя Дредд, День на пляжі, Молодий Вінстон, Орел приземлився, Зоряний шлях: Наступне покоління, Останній з могікан, Ярмарок марнославства, Місяць, Макбет, Вона написала вбивство, Рятувальники Малібу та інші. Його останньою роботою стали зйомки в серіалі Гніздо, що вийшов цього року.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...