"Його не можна грати": Українська модель змусила діджея в США вимкнути Тіматі (відео)

Українська модель Аліна Байкова, яка живе у США, змусила місцевого діджея вимкнути музику російського співака Тіматі. Більше того, зірка подіуму поставила на місце жінку, яка назвала її росіянкою. Модель носить українську символіку і всіляко припиняє спроби іноземців піарити РФ. Про це Байкова розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "ДеЯк", передають Патріоти України.

За словами зірки, вона не могла терпіти відтворення музики росіянина. "Я була на пляжі, де музика грає, діджей почав грати і спочатку поставив пісню, яка "Распутін, розпутін" щось таке. А мене ще запросили на пляжі побути як VIP. Я думаю, некрасиво якось. Потім вони поставили Welcome To St. Tropez Timat Я підходжу і кажу: "Всі ви... Ви вже одну пісню поставили, гаразд. Тіматі – це російський співак. Ну його не можна грати!" – згадала модель.

Діджей у відповідь вибачився і все вимкнув. Однак це не один випадок, коли Байкова відстоювала позицію України, оскільки люди часто вважають, що вона є громадянкою країни-агресора РФ. "Я зайшла купити окуляри і жінка стоїть, вона англійською не говорила, але дочка їй переклала. І вона стоїть і каже: "О, ти, така гарна, ти росіянка напевно". І, знаєте, мене це так розлютило. Що вони це сказали, як би на підтримку росіян. Мене як понесло. Я кажу, яка росіянка, подивіться на мене! У мене тут спин, там написано Stend with Ukraine. Як таке може бути?".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...