Його неможливо вимовити: Ілон Маск та Граймс дали новонародженій дитині найнезвичніше ім'я на Землі

У "залізної людини" Ілона Маска та канадської співачки Граймс народився син. Йому дали найнезвичніше ім'я на Землі, передають Патріоти України.

Граймс ще раніше повідомляла, що дитину виховуватимуть "гендерно-нейтральною". З віком вона сама зможе визначити свою стать, якщо захоче.

Також стало відомо, як назвуть шосту дитину Маска: X Æ A-12. Це ім'я, яке може видатись дивним, вже пояснили.

"Х – це невідома змінна. Æ – це моє ельфійське написання Ai (Любов та/або Штучний інтелект). A-12 – попередник SR-17 (літак-розвідник, який перебуває на озброєнні ЦРУ), наш улюблений літак. Ані зброї, ані захисту, лише швидкість. Визначний у бою, але не несе насильства".

Також вона додала, що літера "А" в імені також означає Архангел, і це її улюблена пісня, а цифра 12 відповідає за 12-му знаку Зодіаку – Щура, бо дитина народилася у 2020 році – а це якраз рік металевого щура.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...