Його неможливо вимовити: Ілон Маск та Граймс дали новонародженій дитині найнезвичніше ім'я на Землі

У "залізної людини" Ілона Маска та канадської співачки Граймс народився син. Йому дали найнезвичніше ім'я на Землі, передають Патріоти України.

Граймс ще раніше повідомляла, що дитину виховуватимуть "гендерно-нейтральною". З віком вона сама зможе визначити свою стать, якщо захоче.

Також стало відомо, як назвуть шосту дитину Маска: X Æ A-12. Це ім'я, яке може видатись дивним, вже пояснили.

"Х – це невідома змінна. Æ – це моє ельфійське написання Ai (Любов та/або Штучний інтелект). A-12 – попередник SR-17 (літак-розвідник, який перебуває на озброєнні ЦРУ), наш улюблений літак. Ані зброї, ані захисту, лише швидкість. Визначний у бою, але не несе насильства".

Також вона додала, що літера "А" в імені також означає Архангел, і це її улюблена пісня, а цифра 12 відповідає за 12-му знаку Зодіаку – Щура, бо дитина народилася у 2020 році – а це якраз рік металевого щура.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...