"Його серце не витримало": Від ускладнень коронавірусу помер популярний український блогер Дмитро Стужук

Фітнес-блогер Дмитро Стужук, колишній чоловік блогера Софії Стужук, помер від ускладнень, викликаних тяжкою формою коронавіруса.

Як повідомила своїм підписникам Софія Стужук, її колишній чоловік мав проблеми з серцем, що зробило його вразливим для вірусу. "Діми більше немає з нами. Його серце не витримало", - написала вона після серії постів у "сторіз" про погіршення його стану.

Незадовго до госпіталізації Стужук розповів підписникам, що захворів на коронавірус в Туреччині. Пройшовши всі необхідні обстеження, блогер перебував на самоізоляції. "Мені призначили курс лікування і сказали, що потрібно його продовжувати, - писав він. - Дали кисневий апарат для дихання, так як у мене низький рівень кисню (хоча я вважаю, критичним він вважається після 90, у мене ж 94-96 це цілком дозволено для лікування вдома, лікар в приймальні мені сказав те ж саме)".

У ніч на 16 жовтня Стужуку різко стало погано. Його госпіталізували в міську клінічну лікарню № 4. Його стан медики оцінювали як важкий.

"Діма зараз в дуже важкому стані, знаходиться в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають", - повідомляла фоловерів Софія Стужук. За словами дівчини, навантаження для серця Дмитра виявилися надто сильними. Вдень 16 жовтня Дмитро Стужук помер.


Джерело: Апостроф

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...