"Його серце розбите": За ким дуже сумує принц Чарльз

Принц Уельський дуже давно не бачив свого малого онука.

Котедж Фрогмор. Фото: Вікіпедія.

Принц Чарльз сумує через те, що не бачив онука Арчі понад рік після того, як принц Гаррі та Меган Маркл поїхали з Великої Британії в США. Також повідомляється, що герцоги Сассекські святкуватимуть Різдво у своєму особняку в Лос-Анджелесі, передають Патріоти України.

Перш ніж повністю відмовитися від королівських обов’язків, пара двічі поверталася до Великобританії на початку року, але без Арчі. Уже минуло більше як рік з того часу, як хто-небудь з Віндзорів бачив Арчі, за винятком відеодзвінків.

Гаррі і Меган повинні були повернутися до Великобританії в січні, але зараз це малоймовірно через пандемію Covid-19. "Принцу Уельському подобалося навідуватися в котедж Фрогмор, щоб побачити свого молодшого онука. Зараз він шкодує, що не бачив його так довго. Його серце розбите. За Арчі також сильно сумує королева та принц Філіп", — зазначило джерело видання Dailymail.

«Гаррі завжди говорив, що з "нетерпінням чекає можливості" товаришувати родинами разом з Вільямом і ростити дітей, чого, звичайно, зараз не відбувається», — сказав інсайдер.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...