Його таки отруять?: Зірка Playboy заінтригувала "пророцтвом" про смерть Путіна (фото)

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва опублікувала кілька фото зі зйомок нового арт-номера журналу Playboy Ukraine. Знімками вона поділилася у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На одному з фото Даша читає газету The New York Times, на першій сторінці якої рясніє заголовок "Путін отруєний". "Так склалося, що майже у всіх нас зараз схожі мрії. Мої, наприклад, завжди здійснюються", – підписала вона фото.

Прокоментував зйомки й головний редактор, співвласник Playboy Ukraine Влад Іваненко: "Путін отруєний". Поки чекаємо на такі заголовки та онлайн арт-номер Playboy, який виходить наступного понеділка".

"Класна газета. Сподіваюся, це передбачення на дуже швидке майбутнє", "Дайте почитати", "Ой, коли ж, коли?", "Швидше б"," неймовірне фото", "Амінь", "Відмінна візуалізація", – відреагували підписники Астаф'євої в коментарях.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...