Його знали мільйони: Помер відомий актор, зірка серіалу "Вічний поклик"

У п'ятницю, 11 грудня помер російський актор, зірка серіалів "Вічний поклик" і "Вербна неділя" Микола Іванов. Народному артисту РФ було 77 років. Причина смерті - серцева недостатність, передають Патріоти України.

Микола Іванов – відомий радянський актор театру і кіно. Народився в 1943 році в Ленінградській області. У кіно він почав зніматися з 1960 року, остання стрічка з його участю вийшла на екрани в 2018 році.

На рахунку артиста – більше 80 ролей в кіно і на телебаченні. Глядачам артист знайомий за ролямм у таких стрічках, як "Вічний поклик", "Росія молода", "Вербна неділя", "Дві стріли", "Зустрінемось в метро", "Вулиці розбитих ліхтарів" та інших. Паралельно зі зйомками в кіно, Іванов був одним з провідних акторів ТЮГу в Санкт-Петербурзі.

Іванов є власником низки премій і нагород в СРСР та РФ. Зокрема, за роль в телесеріалі "Вічний поклик" він отримав Державну премію Радянського Союзу, а також актор нагороджений Орденом дружби (2003 рік).

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...