Його знали мільйони: Помер відомий на весь світ актор

Помер американський актор Ріп Торн, зірка серії фільмів "Люди в чорному". Причини смерті невідомі. Йому було 88 років. Артист був у своєму помешканні в американському місті Лейквіль, штат Коннектикут, у колі близьких родичів, повідомляють Патріоти України.

Найбільшу відомість Ріп Торн отримав завдяки фільмам "Люди в чорному", "Марія Антуанетта", "Робокоп 3" та серіалу "Шоу Ларрі Сандерса". Дебютував у 1956-му в стрічці "Лялечка". За кар'єру зіграв у 179 проектах та зняв 2 картини у якості режисера. У 1984 році номінувався на "Оскар" за роль другого плану у фільмі "Кросс-Крік". У 1996-му отримав найпрестижнішу серіальну нагороду "Еммі" за "Шоу Ларрі Сандерса".

Ім'я актора Ріпа Торна — псевдонім. Насправді його було звати Елмор Руел Торн-молодший. Для кар'єри потрібно було вигадати псевдонім. Артист запозичив фамільне прізвисько – Ріп.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...