Його знали мільйони: Помер знаменитий американський актор (фото)

У США помер відомий актор і комік Джері Стіллер - батько голлівудської кінозірки Бена Стіллера. Йому було 92 роки. Він помер з "природних причин". Про це Бен написав в своєму Twitter-акаунті, передають Патріоти України.

"Мені сумно говорити, що мій батько, Джеррі Стіллер, помер з природних причин. Він був великим татом, дідусем і найвідданішим чоловіком Анни близько 62 років. Його буде дуже не вистачати. Люблю тебе тато", – йдеться в публікації.

Шанувальники зіркового сімейства почали приносити слова співчуття в коментарях під постом. Багато з них написали, що Джеррі Стіллер був легендарним артистом, на роботах которого виросло відразу кілька поколінь.

Нагадаємо, Джеррі Стіллер найбільш відомий за роллю Френка Констанци в американському серіалі "Сайнфелд". За роль в цьому ситкомі актор був номінований на "Еммі". Крім того, Джеррі знявся разом з сином Беном в різних фільмах, зокрема "Зразковому самці" і "Дівчині моїх кошмарів". Серед інших відомих робіт – зйомки у фільмах "Лак для волосся", "Товстопузи" та інших.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...