Його знали мільйони: Помер знаменитий російський актор (фото)

16 листопада помер 59-річний російський актор Юрій Черкасов. Його колега Ксенія Алфьорова назвала причину його смерті. За її словами, у артиста був рак. Про це актриса написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Талановитий актор, мій друг, ніжний, турботливий батько і чоловік, завзятий грибник, відмінний жартівник, філософ, справжній чоловік у всіх своїх проявах, іскристий, добрий, з великим серцем і щедрою душею. Людина з великої літери. Рак страшна напасть, але Юра тримався... Не знаю, яке слово підібрати, він був чудовий в усьому, навіть у цьому", – повідомила Алфьорова.

\

Варто відзначити, що Юрій Черкасов був прийнятий у театр імені Мосради 30 років тому. Він зіграв понад тридцять різнопланових ролей. Схильний до несподіваного й парадоксального, актор завжди був готовий до експериментів. Прощання із заслуженим артистом відбудеться 17 листопада об 11:00 в театрі імені Мосради.


Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...