Його знали мільйони: Знаменитий актор покінчив з собою через депресію (фото)

Пітер Лікассі з "Санта-Барбари" покінчив з собою. Причина, яка штовхнула актора на такий крок, - тривалий період депресії. Новину про смерть голлівудської повідомив на своїй Facebook-сторінці давній друг і колега Пітера по культовому фільму "Клоуни-вбивці з космосу" Майкл Сігел, передають Патріоти України.

Сігел згадує Лікассі як веселого і обдарованого чоловіка і зазначає, що йому пощастило працювати з ним пліч-о-пліч на сцені протягом 16 років.

"27 серпня мій друг, мій брат, мій партнер по комедії Пітер Лікассі програв битву з депресією і покінчив життя самогубством... Пітер багато років боровся з депресією, вважаючи за краще вести дуже замкнуте життя. У розквіті сил Пітер був неймовірно талановитий. Веселий, розумний, досвідчений музикант, чудовий актор і блискучий комік. Його здатність взяти ідею і перетворити її в розважальну рутину була його даром. Але Пітер був чимось більшим. Він був добрим, щедрим, чуйним і готовим на все заради вас. Він був крутим. Він завжди відстоював те, у що вірив. Він був перфекціоністом, і часом з цим було важко впоратися. Але він був чесним і турботливим. Мені пощастило працювати з ним пліч-о-пліч на сцені протягом 16 років. Але ще більше пощастило, що я був його другом протягом 38 років і дізнався, що таке справжня дружба", - написав Сігел.

При цьому він закликав усіх людей, які страждають депресією, не бояться і не соромитися розмовляти з кимось про свої проблеми. Лікассі народився 1 квітня 1959 року. На екранах він дебютував в 1984-му. В 1989 році він зіграв в декількох епізодах популярного серіалу "Санта-Барбара". А найбільшу популярність йому принесла роль морозивника в комедійному фільмі жахів "Клоуни-вбивці з космосу".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...