Його звуть Ромео... Бик з США потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найбільший серед своїх сородичів

Бик з США потрапив до Книги рекордів Гіннеса

6-річний бик на ім'я Ромео з Орегону став найвищим биком у світі, визначила Книга рекордів Гіннеса.

Його зріст становить 1 метр 94 сантиметри. Ромео належить до голштинської породи. Її представники мають великі розміри, але більшість з них не отримують шансу вирости, оскільки не доживають до 24 місяців.

Відомо, що коли бичку було лише десять днів, його мали відправити на бійню. Однак тварині пощастило - її забрали Місті та Роберт Мур, які керують притулком "Ласкаво просимо додому".

"У молочній промисловості телята-самці, такі як Ромео, часто вважаються просто побічним продуктом, їхні долі визначаються прибутковістю. Нашою місією стало дати йому це життя - наповнене безпекою, співчуттям і непохитною любов'ю", - каже Місті.

Ромео називають "найчутливішим" з тварин у притулку - він завжди біжить обійматися і ховається навіть від найменшої краплі дощу. Своє ім'я він отримав через велелюбний характер.

Щодо харчування, то тварина має чудовий апетит. Щодня Ромео з'їдає 45 кілограмів сіна, майже 7 кілограмів зерна і випиває цілу ванну води. Він також завжди залишає місце для ласощів - яблук і бананів.

Зазначається, що зріст бика також створює певні труднощі для власників притулку - не кожна ветеринарна клініка може надати йому медичну допомогу.

Також у майбутньому Ромео може мати негативні наслідки для здоров'я, наприклад, проблеми з опорно-руховим апаратом і травленням. Втім, зараз він активний і щасливий.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...