Йому б ще жити і жити: На Полтавщині попрощалися із воїном ЗСУ, який згорів у бліндажі (фото)

У місті Кременчук Полтавської області провели в останню путь воїна Збройних сил України Миколу Лебедя. Юнак загинув під час пожежі у бліндажі ще у лютому 2021 року. Фото з жалобної церемонії оприлюднило "Суспільне Полтава". Прощання із захисником почали 26 травня о 10:00 біля будинку, де він виріс, передають Патріоти України.

Аби віддати останню шану бійцю, зібралися його рідні, побратими та друзі. Просто на майданчику перед під'їздом священнослужителі провели панахиду за загиблим воїном. Приблизно об 11:30 труну із його прахом перевезли до Свіштовського кладовища у Кременчуці. Саме там о 12:00 юного Героя похоронили.

Нагадаємо, Лебедю було лише 22 роки. Аби встановити його особу, довелося проводити ДНК-експертизу. У лавах ЗСУ юний захисник служив за контрактом із 2018 року. Він був із багатодітної родини. У загиблого залишилися батьки та десятеро братів і сестер.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....