Йому було лише 14: У Києві підліток залишив передсмертне повідомлення і ліг під швидкісний трамвай (фото, відео)

У Києві біля станції Політехнічна на лінії швидкісного трамвая загинула дитина. 14-річний підліток ліг під поїзд. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Telegram. Трагічний інцидент трапився у вівторок, 6 жовтня. Це сталося на залізничному переході від вулиці Борщагівська до вулиці Уманської, передають Патріоти України.

Як пише "Інформатор", за попередньою інформацією, хлопець написав своєму другові повідомлення, "що життя не має сенсу". Після чого, як стверджують журналісти, пішов до залізничних колій, і ліг на рейки в той момент, коли наблизилася електричка. Машиніст не встиг загальмувати, і переїхав хлопця. Зараз на місці працюють поліцейські, СОГ і медики. Всі деталі будуть встановлювати правоохоронці.

Відзначимо, це не перший подібний трагічний випадок за останній час. Так, 5 жовтня в місті Боярка в Фастівському районі Київської області поїзд збив дівчинку-підлітка. В її руках була записка з телефонами батьків.

В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...