Йому було лише 30: З'явилися фото і відео прощання під Тернополем з молодим ветераном АТО

У четвер, 20 серпня, в Тернопільській області провели в останній шлях українського бійця Руслана Карпця, який помер 19 серпня після тривалої хвороби. Про це повідомляє видання "Терен", передають Патріоти України.

Прощання з 30-річним героєм пройшло в соборі Преображення Господнього. Туди прийшли побратими, друзі, активісти, представники місцевої влади.

Поховали Руслана в селі Духів, поруч з батьком.

Нагадаємо, що під час ворожого обстрілу з великокаліберної зброї у вересні 2014 року в Дебальцеве бійцю відірвало руку і поранило ногу. Під час лікування наслідків поранення Руслан переніс 54 операції.

Бажаючі підтримати матеріально сім'ю Руслана можуть перерахувати кошти на банківську карту: "Сбербанк" 5167 4901 5991 8680 (мама - Карпець Оксана Миколаївна).

Як писав "Апостроф", 13 серпня на Донбасі загинув боєць ЗСУ Сергій Поховіч. Він підірвався на невідомому вибуховому пристрої в районі Водяного Ясинуватського району Донецької області.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...