Йому було лише 35: На Волині помер доброволець, який воював за Луганський аеропорт

Колишній боєць добровольчого батальйону "Айдар" Євген Городничук помер у віці 35 років. Він отримав важке поранення під час боїв за Луганський аеропорт у 2014 році Про це повідомила журналістка Еля Коротинська у Facebook, передають Патріоти України,

Відзначається, що у нього був позивний "Гриць". Чоловік сам родом з міста Лозова Харківської області, але довгий час лікувався і жив на Волині. 6 січня Городничук пішов їх життя.

"Я не хотіла в це вірити, але ти вирішив піти від нас... Я знаю, який слід залишила війна в твоїй душі і твоєму тілі... Я пам'ятаю, наскільки ти любив дітей і десь в глибині душі хотів сім'ю, але вперто говорив зворотне – що ти не для сім'ї", – написала журналістка.

"Конфлікт на межі": Боррель на Донбасі оцінив напругу біля українського кордону (фото, відео)Довідка УНІАН. Підрозділ, в якому служив Городничук, на Донбасі воював у Щасті, звільняв Лутугине і брав участь у боях за Луганський аеропорт у 2014 році.

Війна на сході України

Збройний конфлікт на Донбасі Росія почала в квітні 2014 року - після окупації російськими війська Криму. Підконтрольні Кремлю провокатори почали підбурювати місцеве населення і самі брати участь у проросійських акціях.

Незабаром керовані російськими спецслужбами "протести" переросли в захоплення будівель органів місцевого самоврядування і закінчилися проголошенням "республік", легітимність яких визнає тільки Москва і її близькі сателіти.

За окупацію Криму та окремих територій Донецької та Луганської областей США та ЄС ввели низку санкцій проти Кремля. Сам Путін причетність своєї країни до вирішення конфлікту на Донбасі заперечує, стверджуючи, що російських військ в ОРДЛО "немає".

На Донеччині знайшли мертвим військового з простріленою головою: у слідства кілька версійПри цьому Росія намагається схилити Україну до прямих переговорів з бойовиками, заявляючи, що є тільки "третьою стороною", щоб зняти з себе відповідальність за розпочату агресію і уникнути посилення санкцій.

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...