Йому було лише 42: На Волині помер кіборг, який віддав нирку своєму синові

Василь Шумик з потугами отримав групу інвалідності та нормальну пенсію.

Помер воїн-"кіборг" Василь Шумик із села Ворокомле Камінь-Каширського району Волинської області. Подробиці із посиланням на "Волинь24" розповідають Патріоти України.

"Шумик Василь Захарович, (03.02.1978 − 09.10.2020), село Ворокомле Камінь-Каширського району. Пам'ятаймо!" − йдеться у матеріалі.

Василь Шумик з потугами отримав групу інвалідності, достойну пенсію. Військовий вижив у пеклі, яким були бої за Донецький аеропорт, і через п’ять років він віддав нирку своєму синові Олександру.

Операцію з трансплантації провели 30 січня 2020-го у Ковельській центральній районній лікарні. Дні народження батько і син відзначали в палаті: 3-го лютого Василеві Шумику виповнилося 42 роки, а 7-го Сашкові було 20.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...