Йому було лише 48: Помер культовий український дизайнер

Творчість українського кутюр'є цінували закордонні fashion-гуру, такі як Жан-Поль Готьє та В'ячеслав Зайцев.

Помер відомий український дизайнер одягу Сергій Єрмаков. Йому було 48 років. Трагічну новину повідомила співачка та телеведуча Анжеліка Рудницька на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Причина смерті Єрмакова не уточнюється. "Пішов з життя Сергій Єрмаков. Український дизайнер, який майже втратив зір, але не втрачав бажання творити красу, працювати, спілкуватися, жити... Сергій щедро ділився талантом.Тонкий. Чутливий. І водночас незламний. Україна втратила ще один талант, який так і не змогла належно оцінити. Прикро і сумно до сліз. Світла пам‘ять, Сергію", – написала Рудницька.

Що відомо про Сергія Єрмакова:

  • Сергій Єрмаков – культовий український дизайнер, який одягав Світлану Лободу, Дашу Астаф'єву, Камалію, Надію Мейхер і ще не один десяток найвідоміших жінок країни.
  • Творчість українського кутюр'є цінували закордонні fashion-гуру, такі як Жан-Поль Готьє та В'ячеслав Зайцев.
  • З дитинства Сергій Єрмаков хворів на цукровий діабет й був практично незрячим через хворобу. Проте це не завадило йому стати одним з найпопулярніших дизайнерів України. Чоловік вважався найдорожчим модельєром краЇни.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...