Йому було всього 28: На Львівщині розбився відомий гонщик

На Львівщині трапилася жорстка ДТП, в якій розбився відомий стрітрейсер Юрій Новак. Він та ще один чоловік померли до приїзду швидкої допомоги. Це сталося ще вночі 9 жовтня на трасі Київ – Чоп. Автомобіль Daewoo Sens вдарився у відбійник, полетів у кювет і перекинувся, повідомляють Патріоти України.

У той день були перегони

Після перекидання пасажир вилетів із авто, а водій залишився всередині. У місцевих ЗМІ повідомили, що трагедія сталася під час нелегальних вуличних перегонів. Проте в поліції Львівщини сказали, що не можуть це підтвердити.

Знайомі загиблого Новака повідомляли, що тієї ночі він сів на пасажирське сидіння цього легковика. Чому він вирішив проїхати саме цим автомобілем – невідомо. Про загиблого водія відомо лише те, що його було звати Дмитро.

Що відомо про Юрія Новака

Юрій Новак вже досить давно захоплювався автоперегонами. Нещодавно він придбав спортивний жовтий Ford, який тюнінгував. Він досить часто публікував його на своїх сторінках у соцмережах.

Слід зазначити, що чоловік теж не рідко публікував фото з нелегальних перегонів. Із його публікацій випливає, що Юрій був одним із організаторів таких небезпечних розваг.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...