Йому обіцяли "швидкий приїзд дівчаток": Голий власник сауни в Росії напав на клієнток (відео)

У Челябінську голий директор сауни напав на клієнтів, побив автомобіль та обматюкав свій заклад. Відео інциденту опублікував Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Цей благородний дикун – Андрій Володимирович, який керує цілодобовою сауною-готелем на Каслінській вулиці. Чи то йому стало занадто жарко, чи то подіяли масла для лазні, але він вирішив виплеснути накопичену агресію", – йдеться у підписі до відео.

Спочатку бешкетник намагався побити відвідувачів, які відзначали ювілей, потім розбив вікна, а після вибіг на вулицю і став молотити припарковану машину.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...