Йому повірили? У Слов'янську любитель "русского мира" напав на ветерана АТО, але відмазався перед "копами" (відео)

У Донецькій області в місті Слов'янськ напали на ветерана війни на Донбасі. Річ у тому, що він зробив зауваження чоловікові у футболці з гербом Росії, той відповів агресією і неадекватністю. Про це повідомив Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Ветеран АТО на ім'я Антон їхав до дружини і дітей, коли на вулиці побачив чоловіка у футболці з написом "Росія". Він зробив зауваження, адже це країна є агресором. Але любитель окупантів вирішив піти на конфлікт і повідомив, що у футболці з гербом Росії немає нічого такого. Мало того, вказав колишньому військовому, що у нього на машині видніється прапор України. "Я не буду знімати футболку", - заявив ветерану АТО любитель "русского мира".

На цьому він не вгамувався і розпилив в учасника бойових дій газ з перцевого балончика. Ветеран АТО вирішив звернутися в поліцію. Разом з правоохоронцями ветеран АТО пішов у квартиру свого сусіда. Той не став відпиратися і підтвердив, що у нього дійсно є одяг з російською символікою. Він намагався виправдати себе тим, що вирішив надіти футболку за потребою. За словами чоловіка, він йшов викинути сміття, а іншого чистого одягу у нього не виявилося. У поліції не стали відкривати провадження проти чоловіка з перцевим балончиком.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...