"Йому пропонували багато грошей, але він боїться": Іменитий боксер приголомшив заявою про бій з Усиком

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер висловився про володаря титулів WBO, WBA, IBO і IBF Олександра Усика, передають Патріоти України.

Іменитий американський боксер зізнався, що давно хоче бою з українцем, але Усик відмовляється через страх програти.

"Відбудеться бій Дюбуа з Усиком? Важко сказати. Я не думаю, що Усик когось боїться, якщо тільки йому не потрібно битися зі мною. Вважаю, що для нього хороші всі бої, крім поєдинку зі мною, тому що цей хлопець боїться мене. Він багато разів уникав мене, і я це знаю, не треба робити вигляд, що я не знаю.

Мені відомо все лайно. Я в цьому бізнесі знаю все. Йому не раз пропонували багато грошей за бій зі мною, але він відмовився. Вони сказали, що не хочуть проблем з "Бомбардувальником". І я їх розумію.

Коли я тільки починав свій шлях, ніхто не бажав від мене проблем. Більшість моїх суперників, якщо взагалі не всі, намагалися обдурити. Я не брешу. Але я чоловік, тому я приймаю все і продовжую йти вперед", - заявив Уайлдер в коментарі YouTube-каналу "78SPORTSTV".

Відзначимо, що Деонтей Вайлдер на професійному рингу провів 46 боїв, в яких здобув 43 перемоги (42 нокаутом). Два бої американець програв проти Тайсона Ф'юрі. Ще один їхній поєдинок завершився внічию.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...